e-on

Over E.ON
In 2000 heeft E.ON Benelux haar opwachting gemaakt in de Nederlandse markt van energie. E.ON Benelux is onderdeel van E.ON AG, wat het Duitse moederbedrijf is. E.ON heeft de loop der jaren in Europa een stevige positie in de markt van energie gepakt. E.ON wil de energiewereld waar mogelijk verbeteren. Dit houdt onder andere in dat energiegebruikers altijd adviesgesprekken aan kunnen vragen bij E.ON, wiens medewerkers precies komen uitleggen wat de beste bespaar methodes en gebruiks methodes van energie zijn.


Tarieven van E.ON

Onze energievergelijker geeft u de meest actuele energietarieven die E.ON voor u heeft. Er zijn energiecontracten met variabele tarieven en met vaste tarieven. Bij het eerste soort tarief verandert het tarief tweemaal tijdens uw contract (in januari en in juli), terwijl bij dat laatste soort tarief de energietarieven tijdens uw contractduur vast staan. Wanneer u dit laatste contracttype afsluit, dan voorkomt u dat u geconfronteerd wordt met eventuele prijsverhogingen tijdens uw contractduur. Daarom is het aan te raden om een energiecontract met vaste tarieven af te sluiten.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van E.ON kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk E.ON energie


Welke soorten stroom levert E.ON?
Momenteel levert E.ON nog zowel grijze energie als groene stroom, maar dat zal op termijn veranderen. Één van de doelen van E.ON is namelijk om de uitstoot van CO2 te verminderen met 50% in 15 jaar tijd. Dat de overstap naar groene stroom is ingezet, wordt hiermee natuurlijk duidelijk. Het belang van duurzaamheid mag volgens E.ON door energiegebruikers zeker niet worden vergeten.


Contactgegevens van E.ON

Wilt u in contact komen met medewerkers van E.ON zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. Telefonisch is E.ON elke werkdag tussen 08:00 uur en 17:30 uur bereikbaar op 0900 – 0601. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten en €0,45 per gesprek. U kunt ook uw vraag opsturen op de website van E.ON zelf. Tevens staat er een webcareteam klaar om uw vragen of klachten op de social media kanalen van E.ON te behandelen.